Oudsteigerhout

Hierin wat foto’s van de mooie dingen die we maken!

Plantenbakken maken we in meerdere types en maten, er staan een aantal voorbeelden ter bezichtiging, van onbehandeld hout en verschillende in kleur. Gekleurde modellen zoals banken en plantenbakken worden geverfd met Moose färg, een zweedse natuurverf die verkrijgbaar is in prachtige tinten.

IMG_0785 IMG_0788 IMG_0804-1  IMG_0832IMG_0823 IMG_0834

BANKEN.

We maken 5 basismodellen;

– de huis, tuin en keukenbank maar dan wat royaler dan je op de meeste andere plaatsen ziet, zitdiepte 45 en rughoogte 50. Totale bankdiepte is zo’n 65 cm.

– De DTC, een strak model, zweven tussen de leuningen. Meestal wordt dit model met blokleuningen gemaakt, kan ook zonder trouwens. 2 variaties als hoekbank, 1 met een hoekblok met deksel waarin je nog spullen kan opbergen, of als echte hoekbank. Totale bankdiepte is zo’n 83 cm

– De lounge-versie is de meest royale, kan in verschillende uitvoeringen, standaard met 60 cm zitdiepte en rughoogte, enkele leuningen en 2 onderplanken onder de zitting. Kan ook in hoekbank-uitvoering, met blokleuningen en/ of klep gemaakt worden. Zithoogte is standaard 43 cm of anders naar keuze. Totale bankdiepte is ongeveer 93 cm.

– Picknickbank, de makkelijke aanschuifbank zonder arm- of rugleuningen, 40 cm zitdiepte, lengte naar keuze.

– Basicbank, is eigenlijk de huis-, tuin- en keukenbank maar dan zonder armleuningen, keuze voor 1 of 2 onderplanken onder de zitting.

STOELEN

Alle banktypes worden ook in stoel-uitvoering gemaakt,

hiernaast hebbende een basic-stoeltje zonder armleuningen.

TAFELS

maken we in 4 types, variaties hierin zijn mogelijk. Hoogte is altijd naar keuze, standaard is 76 cm.

D-style.

Country.

Blokpoten of hoekpoten.

Zwevend blad, brede blokken onder het blad, vrije zitruimte aan alle kanten.

Reacties zijn gesloten.